4910JMT-header

JMT Floorcoverings staat als een huis.

We kijken met plezier terug op de mooie start en het succesvolle verloop van JMT Floorcoverings, maar net zo graag kijken we vooruit. We werken er hard aan om voor de komende decennia dé specialist te blijven in het leggen van vloerbedekking voor onze grote klantengroep op beurzen, evenementen en congressen met perfecte kwaliteit en uitstraling.

JMT Floorcoverings

Een modern familiebedrijf, bestaande uit een klein en vakkundig kernteam met internationale ambities: zo zouden we JMT Floorcoverings in één zin omschrijven. We zijn specialist in het leggen van verschillende soorten vloerbedekking met hoge kwaliteitseisen voor beurzen, evenementen en congressen. Met veel energie, enthousiasme en nauwkeurige planning verzorgen we succesvolle beursstands met een perfecte uitstraling voor onze klanten.

 

Sinds 1982

Sinds zo’n 15 jaar is Marc van de Merbel uitvoerend directeur van JMT Floorcoverings. Naar eigen zeggen zit ‘JMT in zijn DNA’. Dat is niet vreemd aangezien zijn vader, John van de Merbel, één van de oprichters is van het bedrijf. De start van JMT was in 1982, destijds als woninginrichter in het Brabantse Dinteloord. Als kleine jongen mocht Marc in het weekend al mee wanneer er service moest worden verleend, en in de loop van de jaren is hij altijd betrokken gebleven bij het bedrijf.

Op verzoek van een van hun trouwe klanten voorzag JMT in de beginjaren een beursstand van vloerbedekking. Dit bleek later een gouden greep! Het klantenbestand groeide snel en de bekendheid van JMT met later JMT Floorcoverings erbij, nam toe binnen de internationale wereld van beurzen, congressen en evenementen.

 

Kantoor

Marc van de Merbel

Director

Rijna van Vliet

Sales advisor

Anton Huybregts

Calculator

Maaike de Wijs

Support Planning & Project

Kees Jansen

Commercial director

Raymondo Yap

Planner

Eline van Rijssen

Sales manager

Guus de Krom

Operationeel en facilitair manager

Buitendienst

Arjan Boelhouwers

Rob Mastenbroek

Lew Nimala

Harry van Wijngaarden

Joris Dam

Mark Verschuren

Niek Molewijk

Michael Verkerke

Marcin Maciolek

Luuk Jaspers

Szymon Sek

Roeland de Gast