Het doel van JMT Floorcoverings

De beste leverancier van vloerbedekkingen voor beurzen, congressen en (zakelijke en sport-) evenementen zijn; dat is ons doel. Met respect voor mens, milieu en mogelijkheden, op een kwalitatieve, betrouwbare, duurzame en flexibele manier. We zien onszelf niet als de meest goedkope, maar wel als de meest interessante oplossing wat betreft prijs, – en kwaliteitsverhouding. JMT Floorcoverings biedt dan ook een stevige ondergrens in kwaliteit en stelt daarbij service en flexibiliteit voorop. Daarnaast investeren we op duurzame wijze in betrouwbare en actuele bedrijfsmiddelen om dit alles mogelijk te maken.

Wie of wat is JMT Floorcoverings?

De naam JMT Floorcoverings staat al vele jaren voor alles wat oprichter John van de Merbel voor ogen had: tevreden en trouwe klanten, met prachtige projecten in Nederland en inmiddels overal in Europa. Wat er ook gaande is; de show must go on! Daar staan we met zijn allen voor. We onderscheiden ons door ons hart voor de klant, onze flexibiliteit en harde werken. Het gaat niet om het probleem, maar hoe je het oplost. Dat doen we natuurlijk het liefste zelf, en met fijne collega’s en partners. En om misverstanden te voorkomen: we zijn niet dol op problemen. First time right is key!

Het assortiment: innovatief en kwalitatief

Bij JMT Floorcoverings is er veel mogelijk. Er is een breed scala aan producten binnen het assortiment en de vrijheid om aangepaste ontwerpen te leveren. Samen met onze leveranciers innoveren we onze producten voortdurend om ervoor te zorgen dat we het best mogelijke assortiment aan kunnen bieden en er altijd actuele trends beschikbaar zijn. Wilt u iets wat we (nog) niet in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag!

JMT Floorcoverings als servicepartner

Het vertalen van uw concepten en ideeën naar de juiste vloerbedekking om van uw evenement, beurs of congres een succes te maken; het is een uitdaging die we met veel plezier, energie en enthousiasme aangaan. We wonen veel beurzen bij in Europa om een zo efficiënt en kwalitatief hoogwaardige service te kunnen bieden en dit te kunnen vertalen naar onze projecten.